El proper 24 d’abril a Sabadell Festa Grossa per celebrar el dia Mundial de la Bicicleta!!!

grafismos en jpeg_Página_12
Diseny de @marcmasmiquel

Recordeu que el Día Mundial de la Bicicleta es celebra a arreu del món amb la finalitat de promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport, cridar l’atenció sobre els drets dels ciclista i destacar els seus beneficis per la salut i per la mobilitat sostenible. La data fa referència al 19 d’abril de 1943, quan Albert Hofmann, conegut com el “pare del LSD” va realitzar al seu laboratori un auto experiment amb la substància per determinar els seus efectes psicotròpics, després del qual la seva tornada a casa amb bici es tornaria famosa.

Albert Hofmann
Albert Hofmann amb 100 anys.

“Vaig tenir la sensació que veia la terra i la bellesa de la natura com era quan va ser creada. Va ser una experiència meravellosa.Un renaixement, veure la natura sota una llum nova…”

Curiosament avui milers de persones arreu del món celebren “el dia de bicicleta”, pedalant pels carrers sense saber que la data conmemora el primer viatge de LSD, en un sublim i  un xic extrany retrobament.

A Sabadell conmemorarem aquest dia en plena consiència amb una gran celebració en la qual es faràn molts tipus d’activitats, exposicions, conferències i altres sorpreses. Però sobretot omplint els carrers de la ciutat amb moltes bicicletes.

grafismos en jpeg_Página_27

Dissenys de @marcmasmiquel

 

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s