2a. Assamblea Cicloamics Sabadell 29/09/15 – Can Balsach

Temes tractats:

Tret de sortida de la setmana de la mobilitat

Revisió dels plànols lliurats per l’Ajuntament i Seguretat

Exposició dels inicis i revisió dels estatuts de Cicloamics Sabadell

Activitats Dia Mundial de la Bici

Constitució de l’òrgan de Govern

Temes a treballar.

1. Tret de sortida de la setmana de la mobilitat

S’inicia la assamblea amb la proposta que la propera Massa Crítica Sabadell (09/10/15) es faci una Massa conjunta amb Sant Quirze del Vallès com a tret de sortida de la Setmana de la Mobilitat

El punt de trobada serà el mateix (Embarcador del Parc Catalunya), però el recorregut serà passant per Sant Quirze i amb acabament al Parc de Can Gambús amb un picnic.

Es planteja que el fet de sortir de la via urbana requereix que algúns dels assistents facin ús de xalecos reflectants.

Un cop exposada la proposta tots els assistents hi estan d’acord

2. Revisió dels plànols lliurats per l’Ajuntament i Seguretat

Es posa en coneixement de la taula el planell lliurat per l’Ajuntament on consta tota la informació de l’estat actual de la ciutat de carrils bici i aparca bicis.

Malgrat a primera vista ja és veu clar que els districtes 3,4 i 5 son els millor habilitats es planteja crear un grup de treball on de moment consta de l’arquitecte, l’enginyer i el Josep Lluís (secretari de Cicloamics Sabadell) per puntejar el planell i corroborar quina és la situació actual.

Es parla també de fer un llistat de tots els llocs de la ciutat on creiem que hi ha mancances de cara la reunió amb en Maties Serracant.

El Climent exposa la opció de parlar de la Seguretat, tenint en compte la facilitat actual de robatoris de bicis que tenim a la ciutat.

També es dona una pinzellada a la documentació que es demana per revendre les bicis a les botigues de 2a. Mà i les botigues de dipòsit

Queda oberta la opció plantejada pel Juan Carlos de fer algun tipus de xerrada per ampliar el coneixement dels ciutadans.

3. Exposició dels inicis i revisió dels estatuts de Cicloamics Sabadell

El Juan Carlos exposa quins són els motius pels va iniciar el projecte de crear l’Associació de Cicloamics Sabadell.

El principal repte era cobrir la mancança que tenia Sabadell de l’aspecte més social i de mobilitat de la bici, i la reivindicació és la bici com a mitjà de transport. “Més bicis millors ciutats”

Es fa una breu revisió dels estatuts i el Josep Lluís posa en coneixement de la Taula quin son els motius pels qual va signar-los en el seu moment, i defensa que no s’ha d’excloure cap vessant del món de la bici, incloent la de esports.

Després d’un breu debat, tots els assistents estan d’acord en què l’associació no ha de ser excloent malgrat no cal oblidar quin es l’objectiu principal de sostenibilitat i mobilitat urbana i així ens hem de mantenir.

Es recalca també que el fet de col·laborar, però no dependre amb l’Ajuntament i els comerços de bicis de la ciutat. (Ells s’han d’adaptar a la nostra filosofia, no a la inversa).

4. Activitats Dia Mundial de la Bici

Malgrat el dia Mundial de la Bici es el 19/04 (dia laborable), les activitats que es realitzaràn a Sabadell seran el 24/04. Queda a l’aire la opció que l’eslògan sigui “Sabadell També Pedala”

L’espai que es on es desenvoluparan les activitats serà el Passeig Manresa.

El Climent porta el mails de tots els comerços que ha contactat per l’esdeveniment i posant en coneixement que li ha siguit impossible contactar amb el Ramón Escapa. El Juan Carlos es compromet a contactar-hi ell.

Es comenta també que malgrat es faci l’activitat de Bike Trial s’ha demanat als establiment que posin en exposició les bicicletes urbanes que tinguin per mantenir la filosofia de l’associació.

5.Constitució de l’òrgan de Govern

El Juan Carlos proposa que formar l’organ de gobern tenint en compte que s’ha de una modificació per fer el canvi de tresorer.

Planteja els següents candidats que son votats i acceptats per tots els assistents.

Juan Carlos Carranza – President

Joan Vallbona – Vice President

Josep Lluís Lai – Secretari

Eva vallbona – Tresorera

Climent Santiago – Vocal

Joan Urpinell – Vocal

Maria Serra – Vocal

Se signa per part de tots els candidats la documentació necessària per lliurar a l’ajuntament. El tràmit té un cost de 21€ i una durada aproximada d’un més, fet que endarrerirà el poder obrir el compte corrent de l’associació.

El Juan Carlos es compromet a lliurar la documentació un cop tingui els DNI de tots els candidats.

6.Temes pendents.

Proposta d’un concurs per part de l’escola illa per el disseny del logo de la associació. En Josep Lluís es compromet a contactar per tirar-ho endavant

Demanar hora per tal de reunir-nos amb en Maties Serracant

Començar a moure les pedalades culturals.

Deja un comentario

Scroll to top