CARRIL BICI X LA N150

Pedalada 1 de març 2 jpg

 Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150

Amb el lema “Sabadell, Sant Quirze i Terrassa tenim molt en comú, Carril bici per la N-150”, el diumenge 3 d’abril de 2016, les tres entitats del Vallès Occidental tornem a organitzar una pedalada comarcal reivindicativa per a totes les edats, per reivindicar la necessitat d’unir els tres municipis amb un carril bici còmode i segur per als desplaçaments amb bicicleta i també a peu.

Hi haurà sortides simultànies des dels tres municipis. A sabadell, el punt de trobada serà a les 10h davant de l’embarcador de l’av. Francesc Macià . (L’hora prevista d’arribada serà les 13h aprox.)

Tot i que serà una passejada tranquil·la, es recomana tenir un nivell mínim per poder fer tot el recorregut sense ajuda.

·#LesBicisPerLaCalçada

Mes info: www.facebook.com/events/1066163723448188/

2 Comments

 1. Elisbet
  abril 19, 2016

  Soc de Sabadell i visc a Sant Quirze. M’encanta moure’m amb bici i als meus fills els he transmès la passió també, però el fet de què al pont de l’autopista que conecta St.Qze amb Sbd no hi hagi carril bici, fa què sigui molt incòmode per vianants i ciclistes. M’agradaria què es potenciés molt més el poder circular per les ciutats amb bici alhora què també reclamo aparcaments amb seguretat, típus parquings com un que hi hà al Centre Comercial Splau de Cornellà.
  Gràcies per la vostre tasca.

  Responder
  1. CicloamicsSabadell
   diciembre 14, 2017

   Amb la nova xarxa ciclable básica que estem negociant amb l’ajuntament és milloraran les connexions amb els municipis veins, també Sant Quirze. Esperem que en breu pugueu circular amb seguretat!

   Responder

Deja un comentario

Scroll to top
A %d blogueros les gusta esto: