La qualitat de l’aire, el millor regal de reis.

050117-Cavalcada-melcior

A Cicloamics Sabadell ens preocupa la Sostenibilitat. Fem especial incís en  la mobilitat  i creiem que el vehicle més accessible, versàtil, democràtic i sostenible és la bicicleta. Ses Majestats reials que estàn sempre molt ben informats ens han demanat, com ja és habitual,  la nostra col·laboració perquè tinguem cura de la qualitat de l’aire que respirem durant la cavalcada i nosaltres ho em fet de la millor manera que sabem. Pedalant en benefici de tots.

Equipo ciclistajpg
Can Deu.

Sabem que els preocupa especialment la situació del planeta i com ens pot afectar als ciutadans. De fet, el millor regal que ens poden fer és Salut per tothom!

Aquest és un resum de com ens preparem per l’esdeveniment ,i algunes de les experiencies viscudes durant la cavalcada explicades de primera mà dels voluntaris que han pedalat carregats de regals i ilusió:

lugar-secreto-regalos

…en un lloc secret (ple de regals) preparem les bicicletes i ens vestim x sortir a repartir tots els regals.

..només queda posar els noms i apa, a buscar somriures…

…ja sabem per qui és cadascún dels regals.. Tere, Teremoto Parejo, Chiwaka Chiwi, Mar Puig, sembla que heu sigut bons, porto paquets x vosaltres…

 

Foto d'equip (Marc)

…fem la Foto d’equip i anem al punt de sortida de la cavalcada x trobar-nos amb els 600 i les Vespes. Tenim molta feina aquest any.

Marc_Miras_via_Andi_Rincon_de_Dios

Marc: “Una experiencia brutal!! Passant-m’ho com un nen!! ..que la canalla et doni les seves cartes i veure la cara d’il·lusió amb la que ho fan t’arriba tant a dins.. ??

 

 

Thressa

M.Teresa: Si em preguntessis què m’ha semblat l’experiència de participar a la Cavalcada de SSMM els Reis Mags de Sabadell ?, et diría que ha estat un plaer. Un plaer també, treballar aquella nit, amb els companys ?‍♂️?‍♀️?‍♂️???.
Feliç de formar part de les il-lusions dels petits. Dels qui tenen tot per arribar i per descubrir. I dels grans! Grans, que tot i les dificultats, amb esforç, tornen a creure per uns instants en petits miracles. Però sobre tot, em quedo amb la recompensa dels ullets i de les mirades. Les que et pregunten i es sorprenen. I amb el privilegi de poder retornar-les amb complicitat i satisfacció.
Una d’elles, per mi molt entranyable, la mirada de la Maria, que amb dos anyets, estrenava Cavalcada a Sabadell ?.
Acabo amb el desig de tornar-hi, de retrobrar i d’ampliar el grupet de companys Repartidors Reials per l’any vinent. I amb l’agraïment als qui em van desvelar el repartiment Reial ? de Cicloamics Sabadell. Salut i ???! 

Duart Cargobikejpg

Duart: És el tercer any que participo a la cavalcada dels reis mags, però és el primer on hi apareixo amb una bicicleta. 

Primerament em feia com vergonya, inclús por de conèixer gent nova com la que he acabat coneixent, Peró m’ha valgut la pena arriscar-me i contactar amb aquesta associació.

Des de el primer dia que vaig conèixer a aquest grup de ciclistes em vaig sentir molt integrat i sense cap problema per parlar obertament amb tothom, al segon dia que va ser el de empaquetar les bicicletes realment m’ho vaig passar molt bé, empaquetant caixes, anant a comerços demanant per caixes buides, anant-nos ajudant els uns als altres com millor poguéssim, sobretot recordaré el dia de la cavalcada trient les bicicletes al carrer i veure com la gent veía el que vam voler aportar a la ciutat. La felicitat a les cares de tots els nens valia tantissim la pena, així com les ganes que hi posàvem tots, al anar desde el local on teníem les bicis al principi de la cavalcada , els nervis m’anaven entrant a poc a poc, apart perquè portava una cargobike, cosa que ma semblava la més guay possible, però tenia tants nervis per les ganes de poder anar amb un grup a fer una bicicletada per primer cop en me vida. Són experiències per les que donaria tot el possible per repetir-les tantes vegades possibles. És cert també que mentres baixàvem durant la cavalcada estressava una mica aquelles famílies que es paraven davant de la bici per recollir uns caramels pel terra i que casi atropello més de una vegada, varis cops també els nens preguntaven on eren el seu regal i et deien el seu nom, llavors havies de pensar si recordaves algun paquet amb aquell nom concretament i sino li deia que segur que les vespes el tenien. Agraeixo molt la gent que m’ha fet sentir totes aquestes emocions i sense dubtar tornaré a pedalar al costat d’ells.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

#cavalcadadeReis2018Sbd

Deja un comentario

Scroll to top