Manifest en relació al referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre

Cicloamics Sabadell, com a entitat local volem comunicar-vos que vivim de manera plena i intensa els fets que s’estan produint aquests dies entorn a la convocatòria del Referèndum del proper diumenge. I que en el seu dia ens vam manifestar  mitjançant la comunicació de FEMBICI (Federació d’Entitats per la Mobilitat amb Bicicleta de Catalunya) de la qual formem part.

votarem 1Oct

I que ens mantenim, ara més ferms que mai, a favor del dret a decidir, entenen que el dret a manifestar què sent i què vol el poble de Catalunya és un fet fonamental i una necessitat en un país que volem que sigui democràtic.

Aquests dies durant els quals estem vivint atacs en el sistema democràtic i, alhora, es posa en dubte la participació dels ciutadans a través del vot, manifestem la nostra posició entenent sempre que ha de prevaldre l’actitud del diàleg, de manera ferma, sense renunciar a allò que vol la ciutadania i que està reflectida a través de les institucions del País, bàsicament, a través del Parlament de Catalunya.

Des de l’entitat, ens comprometem a ser exemples de diàleg, a promoure i respectar les opinions dels ciutadans i afavorir, sempre, actituds de Pau i de Convivència.

PD: Recordeu que la millor manera d’anar a votar, és fer-ho amb bici!

Deja un comentario

Scroll to top