Sabadell també pedala!!!

10389723_724023907719500_8078709182960542501_n

L’associació Cicloamics Sabadell té per objectius generals:

Promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual per a la mobilitat obligada i en el temps de lleure.

Defensar els interessos dels usuaris i usuàries de la bicicleta com a transport sostenible, en benefici de tota la societat.

Augmentar la proporció dels viatges amb bicicleta en el conjunt de la mobilitat, mitjançant el desenvolupament, difusió o suport de posicionaments i iniciatives, així com la pacificació del trànsit en nuclis urbans i en vies interurbanes.
Aconsellar i assessorar a la població que fa servir la bicicleta com a mitjà de transport, així com donar-los suport mitjançant informació i serveis.

Donar a conèixer els avantatges de la bicicleta a través d’exposicions, conferències, cursos de formació i educació, cursos de formació permanent del professorat i, en general, qualsevol manifestació audiovisual que sigui necessària per promoure una millor qualitat de vida en un país i unes ciutats més habitables, especialment en els àmbits de la salut pública, la qualitat de l’aire i l’aigua, la lluita contra el soroll, l’estalvi energètic, la protecció de la natura, la planificació territorial sostenible, així com la prevenció dels accidents.

Promoure la cultura. A través de l’organització de sortides i excursions amb bicicleta que es realitzin a museus, monuments, llocs històrics, jardins botànics, parcs naturals i altres indrets que tinguin un interès cultural.
Promoure l’activitat física amb bicicleta per la mobilitat i el lleure, accessible a tothom, com a estil de vida saludable i eina per a la prevenció de la salut.

Promoure del ciclisme esportiu com a esport popular i de masses mitjançant la col·laboració amb les federacions i clubs de ciclisme.

Promoure l’ús de la bicicleta en tots els àmbits del mon laboral

https://www.facebook.com/cicloamics.sabadell

Deja un comentario

Scroll to top